TILGIVELSENS KRAFT!

Tilgivelse betyder ikke, at sige smerten ikke betyder noget, eller at det, den anden person sagde eller gjorde, var OK. Det betyder ikke at glemme, hvad der skete. Det betyder at give slip på dit behov for en undskyldning eller hævn . Det betyder at slutte fred med fortidens sorg og smerter.


Det betyder at vælge at gå videre.

Alt dette er let at sige, og svært at gøre.

Men tilgivelse og frihed fra fortiden kan ske i en række små trin over tid.1. Tag dig tid til at behandle din smerte.


Tilgivelse betyder ikke at trække på skuldrene og sige "Nåh, ok." Tag dine følelser alvorligt. Græd, sørg, tud og skrig det ud, skriv det ud i din dagbog. Brug træning til at arbejde på noget af smerten. Tal med venner eller familie. Søg rådgivning for at hjælpe med at løse dine følelser. Du har ret til at føle dig såret og vred. Men ved at hænge fast i disse følelser over tid holder du dig selv fast på det smertefulde sted, du føler dig forkert, går i offer tilstand og føler dig magtesløs.


2. Omfavn kraften til at gøre en forskel i dit liv .


Jeg har set så mange gå glip af muligheden for forsoning med en soulmate, et barn, en forælder, en søskende eller en ven, fordi de hårdnakket venter på den undskyldning, der måske aldrig kommer. Andre forbliver forbløffet i vrede og forarg. De føler sig forrådt og ofre længe efter, at den anden person er ophørt med at være en del af deres liv. Tag en beslutning om at gøre en forskel for dig selv. Det kan være tilgivende og være den første til at nå ud til den anden. Eller det kan betyde tilgivelse, så du kan komme videre med dit liv.


3. Tilgiv dig selv og deltag i positiv selvudvikling.


Dette er især vigtigt, når du kommer dig over et romantisk brud, konflikter om urealistiske forventninger eller uopfordret råd fra forældre eller afslutningen af et venskab . At selvom du muligvis giver skylder til den anden, så kan der også være en følelse af skyld, og når du tænker tilbage på måder, du har måske bidraget til sammenbruddet, aldrig målt op til dine forældres håb og drømme, eller ser ud til at have et mønster af venskaber, der ender i konflikt.. Selvom det er vigtigt at undersøge, hvilken rolle du måtte have spillet i konflikten. Så må du ikke behandle dig selv som et offer, ved ikke at stå op for dig selv eller ved ikke at kommunikere dine følelser som er vigtige! Det er vigtigt at tilgive dig selv og opfordre dig selv til at deltage positiv selvudvikling. Forsikre dig selv om, at du kan lære af dette og gå videre. Fortæl dig selv, at du vil overleve denne smerte, og at livet bliver bedre, fordi du kan tage et valg om at give slip.


4. Prøv at forstå frem for for at dømme den anden.


Dette mindsker ikke din smerte, men kan gøre det, der skete - mere forståeligt, hvis ikke OK. En forælder, der var kritisk, kan have gentaget stemmen fra hans eller hendes egen kritiske forælder, eller følt, at han ikke nåede sit eget potentiale i livet, kan have udtrykt sin egen frustration og forhåbninger til dig. En ven, der har virket tilfreds med at holde dig nede, kan have dyb usikker og tvivl i sig selv. En eks, der skuffede eller forrådte dig, kan selv sidde fast i et selvsaboterende adfærds mønster, der kan dømmer alle fremtidige forhold. Forståelse undskylder ikke sårende opførsel. Men forståelse fremfor at dømme dem kan hjælpe dig med at frigive din vrede og finde tilgivelse.


5. Indse, at tilgivelse er mest gavnligt for dig.


Den anden person vil måske aldrig kende til din tilgivelse. Men at tilgive og give slip, kan gøre belastningen på din krop, sind og sjæl lettere. At frigive vrede og smerte, stoppe hadet og hævn fantasierne, kan give plads til håb og medfølelse og en overflod af glæde i dit liv. Tiltrække nye oplevelser og mennesker der bidrager til din personlig vækst og livsglæde, med et rent hjerte.


Hvem har du brug for at tilgive i dit hjerte ?

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

CHAKRAS

SIGN UP TODAY, TO JOIN THE TRIBE, AND GET THE LATEST UPDATES

When you sign up for the newsletter, you will also receive my Guided Energy Meditation to raise your vibration. You also confirm that you have read and accepted our terms and conditions for sending out newsletters. You can always unsubscribe again should you wish.

Spiritual Coaching & Sensual Healing

shanti.essentials.shop@gmail.com

Info.Anishanti@gmail.com

Copyright © 2020 by Ani Shanti

  • Grå SoundCloud Icon
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram