Sexet i krop sind og sjæl

At føle sig sexet har ofte lidt at gøre med, ja, sex.

At bygge din seksuelle selvtillid behøver faktisk ikke engang finde sted i soveværelset. Uanset om det er at tage dit yndlings lingeri på, finde den rigtige belysning eller tage til træning, så er der masser af nemme (og sjove!) Måder at føle sig varmere og mere sexet end nogensinde før!Her er nogle eksempler på hvordan kan føle dig mere sexet:


1.Tag noget flirtende lingeri på.


Målet her er at finde en stil, som DU føler dig sexet i. Det er lige meget hvad andre har på, eller hvad mode magasiner fremstår som sexet lingeri. Hvis det er en lille fræk g-streng eller et par Shorts, En fræk push up Bh eller en sød Chemise. Det kan være lige tiltalende, så længe du føler dig tilpas, tiltalende og sexet i dit undertøj !


2. Klæd dig sexet


Hvad du har på, før du tager dit tøj af, er lige så vigtigt. For nogle kvinder får ingenting dem til at føle sig mere sexet end deres yndlingspar jeans, hvad enten de er "tynde" eller ej. Andre foretrækker muligvis en kort nederdel eller fræk tætsiddende kjole. For mænd kan det være en afslappet polo, eller en flot skjorte. Uanset hvad, vælg det tøj, der fremhæver dine favorit kropsdele ​​- Meget muligt, at du vil føle dig sexet på kort tid.


3. Find den rette belysning.


Skarp belysning er ingens ven. Vi har alle lært dette på den hårde måde i mange stormagasiner. Tværtimod, så kan den rette belysning i dit soveværelse få dig til at se ud og føle dig som en sex gud og gudinde. Lysarmaturer, der lyser opad, er de mest flatterende, ligesom pærer med lavere watt og en med en smuk rød farve tone. lysdæmpere, lamper og stearinlys er også gode til at sætte stemningen.


4. Tid til dig selv


Det er vanskeligt at føle sig sexet, når du er helt stresset og udmattet. Derfor er det vigtigt at få tid til dig! Bed din mand om at passe børnene, mens du sover ud en lørdag. Tag en yogaklasse eller bestil tid til en god massage.. Giv dig selv tid til og komme tilbage til dig selv, din sexlyst vil takke dig.


5. Bekræft dig selv


Hvad fortæller du dig selv? Det vi fortæller os selv, bliver vores virkelighed vi oplever. Vil du gerne føle dig mere sexet, er det på tide at du kigger dig selv i spejlet, og siger til dig selv du er smuk, sexet og lækker. Din indre såvel som ydre selvsnak, er så vigtigt et element i at få det bedre i krop sind og sjæl. Brug daglige affirmationer til at booste din selvtillid.


6. Bryd ud af din komfortzone.


Gør den ting du længe har drømt om! Tag på den date, rejs til det land du længe har drømt om ! Planlæg en mere dristig aktivitet end normalt, som klatring eller surfing - alt hvad der får sjælen i live og adrenalinet til at pumpe. er du ikke den sporty type? Så Eksperimenter med at bære en kortere nederdel end normalt eller en top der viser lidt mere kavalergang. Er du i forhold så kan du prøve at sende en sexet tekst til din partner, eller foreslå at se en erotisk film sammen


7. Motion


Forskning viser, at motion forbedrer dit kropsbillede. Mennesker, der træner, men ikke mister så meget fedt, kan føle sig lige så glade og sexet i deres kroppe som deres mere trænede kammerater. Når du motionere aktivere du dine chakras og din seksuelle energi, vil have lettere ved at sprede sig til resten af din krop, så du virkelig kan føle dig ON FIRE !


8. Opret din drømme fantasi.


Hvorfor skulle du ikke være helten eller heltinden i din egen erotiske roman? Forestil dig, at du gør alle de sexede ting, du gerne vil gøre … og så gør dem. Prøv at føre en dagbog over dine fantasier. Du kan bruge din Tantra Journal til dette. Hvem ved, måske viser det sig at være den næste (erotiske) bestseller?


9. Involver din partner


.Bed ham eller hende om at minde dig om alle de ting, han/hun synes er attraktiv ved dig. At vide, hvad der tænder for din partner, kan hjælpe dig med at se dig selv gennem deres øjne. Derefter kan du gøre det samme for din partner, og på denne måde blive bekræftet at du er et sexet og sensuel, og i skaber mere intimitet i jeres par forhold.


10. Sammenlign ikke dig selv med andre.


Bare fordi Beyonce ser fantastisk ud i en bikini, betyder det ikke, at du skal gemme dig under din T-shirt. At måle dig selv op til ikke-så-let-at-opnå kropsbillede er en opskrift på dårlig stemning i soveværelset. Se dig selv i spejlet, og bemærk, hvad du finder sexet. Du vil blive overrasket over, hvor meget du virkelig kan lære at elske din krop.


11. Undersøg din Krop


Vi skal genfinde vores nysgerrighed og lyst til at gå på opdagelse. Udforsk din krop, tag et spejl og kig på dig selv. Hvad ser du ? Arbejd med hvilke følelser der dukker op, når du kigger på dig selv, uden at dømme dig selv. men bar undersøge hvor på din krop kilder det, hvor er det dejligt og blive rørt, hvor på din hud er du meget blød. Prøv og gør dette med dig selv. eks. i forbindelse med tantrisk solo onani.

37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

CHAKRAS

SIGN UP TODAY, TO JOIN THE TRIBE, AND GET THE LATEST UPDATES

When you sign up for the newsletter, you will also receive my Guided Energy Meditation to raise your vibration. You also confirm that you have read and accepted our terms and conditions for sending out newsletters. You can always unsubscribe again should you wish.

Spiritual Coaching & Sensual Healing

shanti.essentials.shop@gmail.com

Info.Anishanti@gmail.com

Copyright © 2020 by Ani Shanti

  • Grå SoundCloud Icon
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram