De forskellige former for Tantra.

Opdateret: jan. 6

Hvad er Tantra egentligt ? Det kan være forvirrende for mange, da man kan dele Tantra op i 4 kategorier - med hver deres farve. I denne artikel vil jeg dele med dig, hvordan de 4 stier af Tantra bliver praktiseret og øvelser til hver farve - som du selv kan bruge på din Spirituelle / Tantra rejse.Historien bag Tantra er utrolig dyb, og stammer fra flere tusinde år tilbage. Der er flere forskellige typer tantra som man kan du kan praktisere. Tantra handler nemlig ikke kun om kærlighed, sexmagi, spirituel udvikling og orgasmer! - Faktisk ! Så handler tantra om det hele. Men for at give dig en bedre fornemmelse - vil jeg dele nogle oplysninger med dig om de forskellige typer af tantra.
Hvid Tantra


Hvid tantra kaldes for stien til den højre hånd. Hvid tantra har fokus på den indviduelles rejse gennem spirituel udvikling for at opnå en højere åndelig vækst. Hvid Tantra praktiseres gennem et disciplineret sind og fokus, med det formål at overstige ego'ets begrænsninger. Hvid Tantra er den åndelige sti af Tantra der inkorporere meditation, mindfulness, vejrtræknings øvelser, kundalini yoga, mantras og mudras. Målet med dette er at rense kroppen og sindet og befri sjælen, for at opnå en højere bevidst og helbredelse. Gennem Hvid Tantra er der ingen seksuel aktivitet, denne sti understreger dog stadig vigtigheden af kroppen og dens energier, men er mere baseret på den åndelige udvikling og arbejder primært med de 2 øverste Chakras i vores energi center - Pande og Krone Chakra. Hvid Tantra er den form for tantra der kræves mest disciplin og udholdenhed og kan opnås ved hjælp af en Tantra Lærer / Mester.


Rød Tantra


Rød tantra kaldes for stien til den venstre hånd. Rød Tantra har fokus på den guddommelige forening af den maskuline og feminine energi. For dem som forbinder tantra med sex - så er det denne form for tantra, de mener. At vække din seksuelle (Orgasmer) & sensuelle (Sanser) energi, og opnå nye orgasmiske højder er formålet her. Denne sti er den form for tantra du vil praktisere med din partner ( eller andre ), gennem tantrisk sex også kendt som Kama Sutra. Kama Sutra eller Tantrisk sex består af et ritual der kan bestå af kød, vin eller andre midler, som forbinder dig til din fysiske krop. Rød Tantra praktisere kærlighed, mod og selv accept og formålet her er at slippe sin skam, fordømmelse, grænser og frygt igennem en seksuel forening af den maskuline og feminine energi i dig og sammen med din partner.


Pink Tantra


Pink Tantra kaldes for stien til begge hænder, og er stien mellem hvid og rød tantra. Pink Tantra har fokus på begge aspekter fra disse stier. Der er en masse individuelle øvelser og meditationer, du kan lave på egen hånd, eller med en partner. Din seksuelle energi vækkes til live, og der arbejdes med den, men det er ikke det primære formål med pink tantra. Det er mere fokus rettet mod kærlighed og bevidsthed og en forening af disse. I pink tantra lærer du at åbne dit hjerte chakra, og forene dine øverste og nederste chakras for at skabe mere forbindelse og kærlighed. Pink Tantra er den sti som forvandler sex til kærlighed, og er med til at transformere og integrere din seksuelle og følsesmæssige energi. Du kan praktisere pink tantra med dig selv, din partner eller i en gruppe. Denne sti er rettet mod at vække en kærligforbindelse til livet og til dig selv.


Sort Tantra


Sort tantra siges at være skygge stien. og er forbundet med egoet. Sort tantra er en energi som kan være yderst manipulerende og kontrollerende hvis den misbruges. MEN - Bruger du sort tantra på den rette måde, kan du lære at manifestere og skabe dine mål gennem Sort Tantra.

Hvis du før har hørt om sex magi, er det sort tantra der er tale om. Sex magi er sort tantra i praksis.

Dette bliver praktiseret gennem fokuserede visualiseringer og øvelser, der anvender loven om tiltrækning. Men lad mig advare dig - Kender du intet til Tantra eller sex magi, vil jeg fraråde dig at begynde et sex ritual som det første! Men begynder din tantriske rejse af en af de 3 andre sti'er.


Vil du gerne lære mere om Tantra ? Lyder alle 4 Former spændende?

Så er mit Online Tantra Kursus lige for dig. Jeg har samlet den bedste viden og øvelser fra alle 4 former, og skabt et tantra kursus du kan praktisere hjemme i din egen stue.

Du kan finde kurset ved at følge linket her : https://www.anishanti.com/tantra-online-kursusJeg håber min beskrivelse af de forskellige former for tantra, gav dig en bedre forståelse af hvad tantra er og hvordan det kan praktiseres på mange måder, både indviduelt og sammen.

205 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

SIGN UP TODAY, TO JOIN THE TRIBE, AND GET THE LATEST UPDATES

When you sign up for the newsletter, you will also receive my Guided Energy Meditation to raise your vibration. You also confirm that you have read and accepted our terms and conditions for sending out newsletters. You can always unsubscribe again should you wish.

Spiritual Coaching & Sensual Healing

shanti.essentials.shop@gmail.com

Info.Anishanti@gmail.com

Copyright © 2020 by Ani Shanti

  • Grå SoundCloud Icon
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram