BEHANDLINGER OG SERVICES

Kontakt mig via formularen inden du booker tid til din behandling.

Når du har din bekræftelse fra mig, kan du fuldføre din booking.

Du betaler et depositum på 300 kr når du booker en tid i klinikken.

Tantra Massage

( VARIGHED : 60 / 90 / 120 MIN ) 

Personlig fremmøde i Klinik / Vejle

Den Tantra behandling jeg tilbyder, er en blid healings massage, hvor du får Dine sanser stimuleret, og modtager massage over hele kroppen, forskellen på Tantra massage og blid healing massage er at du under tantra, er helt afklædt, og du modtager også massage af dine intime dele, også kaldet en Yoni & Lingam massage, samt bagdel og bryster. Dette kan fravælges hvis det ikke ønskes.. det varer minimum en time og du starter med at ligge på maven de første 30 min hvor du får en blid massage og chakra healing, herefter ligger du på ryggen og der får du Tantra massage i 30 min.

Jeg anvender mandelolie som er meget blid for kroppen.

Reiki Healings Massage

( VARIGHED : 30 / 60 / 90 MIN )

Personlig fremmøde i Klinik / Vejle

Du ligger på briksen, og lytter til beroligende healings musik, mens du bliver guidet let ind i en healing. Jeg sanser intuitivt ind på din krop, og vil skifte mellem blid massage og healing. Det er et trygt rum for dig, til at åbne op for dine følelser og mærke dig selv. Mens du blidt og roligt, bliver guidet i kontakt med din krop. Du vil modtage massage og healing både på for og bag krop og ansigtet.

Energi & Chakra Healing

( VARIGHED : 30 / 60  MIN )

Personlig fremmøde i Klinik / Vejle

Føler du dig drænet for energi, eller giver du for meget af din energi væk ? Så kan en balancering af dine chakra & aura med farve og lyd healing være en god måde, at få genopladet dine indre batterier. Vores chakras sidder i kroppen langs vores rygsøjle og har diverse funktioner. Vores aura er som en energi bobbel omkring os, der beskytter vores personlige energi. Både chakra og aura kan blive beskadiget, blokeret og drænet. Dette kan påvirke dig på flere forskellige måder.

Sjæle Rejse / Tidligere Liv

( VARIGHED : 60 - 90 MIN )

Personlig fremmøde i Klinik / Vejle

Du bliver guidet gennem en visuel meditation, ind i en meditativ tilstand, hvor du forbinder dig med dit højere jeg. Jeg guider dig ind i Akashic arkiverne, hvor du har adgang til alt universel information der er om din sjæls rejse og tidligere liv. Gennem denne rejse, vil du få indsigt i hvilken karma, sjæle familie og livs mission du har med dig fra tidligere liv, som du kan have gavn af at bruge eller give slip på, i dit nuværende liv. Vi kan uden at vi er bevidste om det, være påvirket af karma fra tidligere liv, tidligere liv rejser, er en god måde at få opløst denne karma, ved at få indsigt og accept omkring det.

Tarot Oplæg

( VARIGHED : 15 - 60 MIN )

Online Session ( Video eller Telefon Opkald)

HER & NU ( 15 MIN ) :

Din nuværende energi, vigtige beskeder til den kommende tid.

KÆRLIGHED ( 30 MIN ) :

Dig & Din Person, Tanker, følelser, Handling & fremtid.

DETALJERET ( 60 MIN ) :

Detaljeret beskeder om dig og dit liv, fortid, nutid og fremtid.

Inkl Her & nu & Kærlighed Tarot oplæg.

Clairvoyance Session

( VARIGHED : 30 / 60 / 90 MIN )

Online Session ( Video eller Telefon Opkald)

Energi check in - Hvad er vigtigt for dig at høre lige nu, hvilke beskeder har dit højere jeg til dig. Jeg sanser ind på din nærmeste fortid, nutid og fremtid, og kanalisere beskeder om dit Kærlighed, og Karriere liv.

Detaljeret beskeder, sanser ind i fortid, nutid og mulig fremtid. Udefra den energi du befinder dig i lige nu, og hvilke mønstre du lever udefra. Hvad skaber du i dit liv og hvad har dit højere jeg og dine sjæle guidet af beskeder til dig som du kan bruge i din fremtid. Jeg kanalisere beskeder om dit kærligheds og karriere liv. Beskeder om livsformål - sjælsmission og intuitiv afdøde kontakt kan også komme op.

(( Jeg sanser ikke ind på bestemt afdøde - men sanser jeg at de er hos dig og vil de igennem, lader jeg dem træde frem med de beskeder de har til dig ))

Kontakt

Spiritual Coaching & Sensual Healing

Info.Anishanti@gmail.com

  • Grå SoundCloud Icon
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Copyright © 2020 by Ani Shanti