top of page
2.png

Hej Skønne du!

Mit navn er Ani Shanti, Jeg er en transformations mentor og spirituel healer.

Jeg har arbejdet med kvinder og mænd fra hele verden i over 7 år, 1 til 1 og i grupper, både online og personligt, individuel coaching, og på workshops og retreats.

Jeg er certificeret Reiki Healer, Mindfulness, Coach, Clairvoyant Medie, Tantra massør og har taget flere kurser indenfor hypnoterapi, positiv psykologi, EFT tapping, Meta Sundhed, Ernæring & Kostvejledning og Traume Terapi. 

Jeg har selv været på en lang rejse med personlig og spirituel udvikling igennem de sidste 10 år, Jeg har dykket dybt ned i mine skyggesider og mine traumer, og gennem psykologi, spiritualitet, mindfulness og healing, har jeg transformeret mit liv og hele mit mindset og syn på verden har ændret sig!

Jeg specialisere mig indenfor skyggearbejde og indre barn healing.

Udover mine egne personlige oplevelser, har jeg været vidne til utallige positive transformationer hos mine klienter, ved hjælp af de healende værktøjer du modtager gennem indre barn & skygge healing.

At arbejde med kvinder og støtte dem på deres rejse for indre styrke & selvkærlighed er min største passion.

Jeg tror på søsterskab af hele mit hjerte, og på vores evne til at rejse os op sammen og løfte den kollektive feminine bevidsthed til et helt nyt niveau af woman empowerment og en følelse af indre ro, kærlighed og frihed.

Det er mig en fornøjelse at hjælpe dig på vej til at nå dine personlige mål og manifistere dine visioner til verden,  hjælpe dig med at genfinde dit autentiske jeg og dykke ned i din sjæls sandhed for at udleve det liv, du altid har ønsket at leve.

Er du klar til en ny rejse?


Det næste kapitel i din personlige transformation og spirituelle udvikling.

Jeg er her for at guide og støtte dig hele vejen, fra start til slut, jeg vil stå ved din side og motivere dig til at nå dine mål, til at blive en bedre, gladere, stærkere og klogere udgave af dig selv.

Jeg tror på dig &  hepper på dig hele vejen.

Du er det værd.

Ani Shanti

bottom of page